Ρένια Λουιζίδου: «Έτρωγαν “ξύλο” οι σειρές στις οποίες έπαιζα – Τις δικαίωσε ο χρόνος»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές της επιτυχίες αλλά και την κριτική που δέχθηκαν οι σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 28/10 στον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων ανέφερε πως πολλές από τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνίστησε έτρωγαν «ξύλο» την εποχή που παίζονταν.

«Την εποχή που έγιναν, μην φανταστείτε ότι ήταν όλες οι σειρές στις οποίες έπαιζα κοινής αποδοχής. Με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες. Ούτε και το “Σόι σου” που είναι και το πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν, δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα. Ούτε το “Καφέ της Χαράς” ούτε οι “Απαράδεκτοι” ούτε και οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Μπορώ να πω ότι περισσότερο έτρωγαν “ξύλο” και κριτική στην εποχή τους και ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

«Σε κάποιους είναι τα νιάτα τους, η παιδική τους ηλικία και κατάλαβαν ότι είχαν μια άλλη πρόθεση από αυτή που νομίζαμε τότε ότι είχαν. Δεν συνέβαινε όμως τότε η ταύτιση της εμπορικής με την καλλιτεχνική επιτυχία υποχρεωτικά» ανέφερε η ίδια κι έπειτα πρόσθεσε: «Δέχθηκα προτάσεις για να κάνω ίδιους ρόλους και αυτό δυστυχώς είναι ο τρόπος που “δουλεύει” η δουλειά μας. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, σε όλα τα πράγματα, σε βλέπουν να κάνεις κάτι καλά και έρχονται 18 προτάσεις πάνω από αυτό. Κανένας όμως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι, αν το ξανακάνεις, δεν θα ενδιαφερθεί κανένας με τον ίδιο τρόπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ