Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του My Style Rocks, ξέσπασε για το γεγονός πως η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Αρχικά ρεπόρτερ απευθυνόμενη στην Ραμόνα Βλαντή, της είπε: «Με αυτή την εμφάνιση αδικείσαι που δεν βρίσκεσαι σε κάποιο ριάλιτι μόδας». Η Ραμόνα Βλαντή τότε απάντησε πως: «Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε; Απλώς κάνετε ότι δεν τα ξέρετε».

Στην συνέχεια αναφερόμενη στο γεγονός πως η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, τόνισε πως: «Να πάει σε αυτά που κάνει. Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στυλίστρια ή έναν στυλίστα. Ταΐζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραμόνα Βλαντή εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την Σοφία Χατζηπαντελή. Σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε πει χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί που δεν ξέρει καθόλου από μόδα, δηλαδή εμένα αυτό με σκοτώνει. Εντάξει είναι κάτι διαφορετικό το καταλαβαίνω, αλλά δεν γίνεται να μην ξέρεις από μόδα, το καταλαβαίνεις από τους βαθμούς που βάζει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ