Πρόβα νυφικού για την Μαρία Αντωνά – ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με νυφικό, ανέβασε η Μαρία Αντώνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης σκοπεύουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μπορεί ο σύντροφός της να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο Survivor, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα.

Σήμερα, η Μαρία Αντωνά θέλησε να μας δώσει μια γεύση από την πρόβα νυφικού της, αναρτώντας δύο στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται να ποζάρει με το φόρεμα.

Το νυφικό που φοράει είναι άσπρο και λιτό, με μια όμορφη λεπτομέρεια γύρω από τη μέση, ενώ ομολογουμένως της πάει πολύ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο Secret, η Μαρία Αντωνά είχε περιγράψει το νυφικό της φόρεμα. “Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά”, είχε αναφέρει.

Όπως φαίνεται, οι περιγραφές της ταιριάζουν με το νυφικό των φωτογραφιών που ανέβασε στα social media. Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί αν αυτό θα είναι το φόρεμα που θα φορέσει την ημέρα της τελετής.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Αντωνά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ