Τα μοναχικά γενέθλια της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό

Γενέθλια έχει η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό που γίνεται 44 ετών. Στην πρώτη της δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το 2022 ανέβασε ένα βίντεο με σειρά φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο και των διδύμων τους Ζακ και Γκαμπριέλα.

Το βίντεο δημιούργησε και ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram πρώτα το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Στις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο βίντεο η Σαρλίν απεικονίζεται να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά.

Tο «Prince’s Palace of Monaco» μοιράστηκε το βίντεο και στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook. Να σημειωθεί ότι αυτά είναι μοναχικά γενέθλια για την πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της. Τον Νοέμβριο εισήχθη σε θεραπευτική μονάδα, σε άγνωστη τοποθεσία, λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό έπειτα από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική.

Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ενώ εικάζεται ότι βρίσκεται στην Ελβετία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ