Συγκινεί η πριγκίπισσα Σαρλίν – Η ανάρτηση για τα γενέθλια των παιδιών της

Σε κέντρο θεραπείας συνεχίζει να βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, παραμένοντας μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Γκαμπριέλα και ο Ζακ έγιναν 7 ετών και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους χωρίς την μαμά τους. Η 43χρονη, μέσα από την κλινική, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ συγκινητική φωτογραφία προκειμένου να τους ευχηθεί.

“Χρόνια πολλά, μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά” έγραψε χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα Σαρλίν.

 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σαρλίν, τα δίδυμα φαίνονται να ετοιμάζονται να σβήσουν τα κεράκια τους στην τούρτα που έχει σχήμα τον αριθμό επτά. Το δωμάτιο είναι στολισμένο με μπαλόνια και μπάνερς που γράφουν “χαρούμενα γενέθλια”.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική όπου παρέμεινε για δέκα μήνες, μεταφέρθηκε σε θεραπευτική κλινική σε άγνωστη τοποθεσία με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να εξηγεί: “Ήταν καταπονημένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή” και υποφέρει από “εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική”.

“Θα το πω πολλές φορές, αλλά όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση μας, ούτε στη σχέση ανάμεσα στον σύζυγο και τη γυναίκα του. Είναι διαφορετικής φύσεως τα προβλήματα” και πρόσθεσε ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που είναι ιδιωτικοί.

“Δεν είχε κοιμηθεί καλά για αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Είχε χάσει πολύ βάρος, κάτι που την έκανε ευάλωτη σε άλλα πιθανά προβλήματα. Σε ένα κρύωμα ή μία γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθάει, κορονοϊό”.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ