Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Με βίντεο αποχαιρετούν το 2023 – Οι καλύτερες στιγμές τους και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με σημαντικά για εκείνους στιγμιότυπα από τη χρονιά που πέρασε.

Το βίντεο περιλαμβάνει ακόμα και αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Στην περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο, τα δύο μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας γράφουν: «Ευχαριστούμε όσους ήταν μέρος της χρονιάς μας» ενώ ο τίτλος του βίντεο που αναγράφεται και στην πρώτη φωτογραφία που περιλαμβάνει, είναι «αυτό είναι το 2023».

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις από τη φωτογράφιση για την ημέρα του πατέρα. Μέσω της εικόνας αποτίουν φόρο τιμής στην προγιαγιά των παιδιών, καθώς φαίνεται πως ποζάρουν σε ένα παγκάκι που έχει εγκατασταθεί στο Windsor για να τιμήσουν τα 90ά γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας στις 19 Απριλίου 2016.

Δείτε το βίντεο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ