Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Σύννεφα στον γάμο τους; – Τι προβλέπει γνωστή αστρολόγος

Προβλήματα στον γάμο τους φέρεται να έχουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με γνωστή αστρολόγο.

Μιλώντας στο podcast “To Di for Daily”, η διάσημη αστρολόγος, Emili Adame, είπε ότι παρά το γεγονός ο Χάρι και η Μέγκαν είναι “αδελφές ψυχές”, αυτή τη στιγμή έχουν αρκετές αντιθέσεις. Το ζευγάρι δεν επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία από τις ΗΠΑ από τότε που εγκατέλειψαν τη χώρα μετά την παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα, παρά το γεγονός ότι ο Χάρι αισθάνεται νοσταλγία για την πατρίδα του.

“Πριν, όταν τους κοίταξα, ένιωσα ότι η σχέση θα μπορούσε να τελειώσει. Αλλά σκέφτηκα επίσης… πολλή από την ενέργεια που έβλεπα ήταν ότι έβλεπα όλο το πρόβλημα που ερχόταν αμέσως μετά τον γάμο. Αυτό που βλέπω ακόμα είναι περισσότερο χάος. Αυτός είναι ένας πολύ δύσκολος γάμος, με πολλές προκλήσεις. Μπορώ να δω δύο δρόμους, και στον έναν δρόμο βλέπω τη σχέση την ίδια μόνη της, θα μπορούσαν να χωρίσουν συναισθηματικά κάποια στιγμή, αλλά ο Χάρι θα ένιωθε καθήκον απέναντι στα παιδιά του και δεν θα τα άφηνε. Αλλά βλέπω πολλά προβλήματα στη σχέση πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αυτή τη στιγμή οι δυο τους είναι σε αντίθεση. Βλέπω ότι η Μέγκαν υποφέρει τώρα, αισθάνομαι ότι αυτός θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα αλλά αυτή όχι, δεν θέλει να είναι μέρος όλου αυτού, έχει άλλα σχέδια.

Νιώθω ότι ο Χάρι συνειδητοποιεί πως είναι σημαντικό να διορθώσει τη σχέση με τον αδελφό του και με την οικογένειά του και να συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά. Αλλά νιώθω ότι αυτό είναι οδυνηρό για εκείνη, αισθάνεται ότι δεν τη βλέπει ή δεν την ακούει ή αισθάνεται ότι δεν ανήκει σ’ αυτήν την οικογένεια, οπότε νιώθει σαν παρείσακτη”, πρόσθεσε η αστρολόγος.

Φαίνεται πως ο Χάρι και η οικογένειά του έχουν αρχίσει να ξεπερνούν την κρίση, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος επανασυνδέθηκαν μέσω βιντεοκλήσεων στο Zoom, αφού ο πρίγκιπας της Ουαλίας θέλει να δημιουργήσει μια σχέση με τα εγγόνια του. Η αστρολόγος έκανε λόγο και για τρίτο παιδί για τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Πρίγκιπας Κάρολος Μέγκαν Χάρι

“Βλέπω ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα τρίτο παιδί στο μέλλον αν το επιλέξουν. Αλλά αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος γάμος. Πραγματικά νιώθω ότι η Μέγκαν παλεύει πραγματικά, παλεύει με κάποιο πόνο. Βλέπω συνεχείς αναταράξεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ