MasterChef: Σκληρή μάχη για την παραμονή – Τι βρήκε στο πιάτο του ο Σωτήρης Κοντιζάς

Το MasterChef επιστρέφει απόψε στους δέκτες μας με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε τέσσερις διαγωνιζόμενους να μαγειρεύουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο λόγος για την Φανή Ζιώγα, η οποία έχοντας νικήσει στη δοκιμασία του Mystery Box στο χθεσινό επεισόδιο, προκάλεσε την Δευτέρα τον Γιάννο Σδούγκα σε μαγειρική μονομαχία, προκειμένου να του πάρει την μόνιμη κάρτα ασυλίας. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη δοκιμασία αποχώρησης, μαζί με την Ελισάβετ Κοντοκώστα, τη Βασιλική Δροσάτου και τον Μάριο Λιόλιο, οι οποίοι είχαν τις χειρότερες προσπάθειες στο χθεσινό τεστ δημιουργικότητας. 

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο σεφ κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτάει τον κάτοχο της κάρτας ασυλίας, Γιάννο Σδούγκα, “αν θα τη χρησιμοποιήσουμε σήμερα”. Ποια θα είναι η απόφασή του; 

Στο μεταξύ, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής τον executive σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, οι κριτές δεν θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα από τις μαγειρικές προσπάθειες κάποιων παικτών, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρει ένα κόκκαλο, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης θα πει για το πιάτο του ότι “είναι εντελώς ωμό”.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ