Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί το Spotify τον απέλυσε – Οι συνεντεύξεις με Πούτιν, Τραμπ και Πάπα

Συνεχίζονται οι διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα γενέθλια και οι ευχές από τον βασιλιά Κάρολο με μια αδημοσίευτη φωτογραφία

Η απόφαση του Spotify να μην συνεχίσει την συνεργασία με την Μέγκαν Μαρκλ για το podcast «Αρχέτυπα» έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων για τον τρόπο που το ζευγάρι συμπεριφέρεται στις συνεργασίες του. Τώρα έρχεται μία νέα αποκάλυψη για τον πρίγκιπα, Χάρι, ο οποίος τελικά δεν παρουσίασε κανένα podcast στο Spotify, αν και υπήρχε μία συμφωνία τριετούς συνεργασίας ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φαίνεται ότι οι ιδέες του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου φάνηκαν εκκεντρικές στα στελέχη του Spotify, που έκριναν ότι ήταν ακατόρθωτο να υλοποιηθούν. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο πρίγκιπας Χάρι είχε προτείνει στο Spotify να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ουίλιαμ και Κέιτ – Χάρι και Μέγκαν: Ποια χρώματα προτιμούν για τα ρούχα τους και γιατί

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, ο πρίγκιπας ήθελε να μάθει πως ήταν η παιδική ηλικία τους και ποια ήταν τα τραυματικά γεγονότα που τους σημάδεψαν. Όπως ήταν φυσικό τα στελέχη του Spotify θεώρησαν ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί η ιδέα του πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα ο δούκας του Σάσσεξ ήθελε να πάρει συνέντευξη και από τον Πάπα Φραγκίσκο και να συζητήσουν για την θρησκεία. Και αυτή η ιδέα προκάλεσε απορία και απογοήτευση στα στελέχη του Spotify.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ