Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος ηθοποιός του δάνεισε την στολή του για μυστική έξοδο με την Μέγκαν Μαρκλ

Την βοήθεια ενός καλού του φίλου και γνωστού ηθοποιού του Hollywood ζήτησε ο πρίγκιπας Χάρι για μια μυστική βραδινή έξοδο με την Μέγκαν Μαρκλ κατά την διάρκεια του Halloween.

H Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» τα οποία κυκλοφόρησαν ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει λεπτομερώς την τελευταία του βραδινή έξοδο με την τότε φίλη του, νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προτού η σχέση τους διαρρεύσει στον Τύπο. Το ζευγάρι, που βρισκόταν στο Τορόντο εκείνη την εποχή, είχε γιορτάσει με μια μικρή ομάδα στενών φίλων στο Soho House σε πάρτι για το Χάλογουιν με θέμα την «αποκάλυψη».

Ο Χάρι, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του για να βοηθήσει με το κοστούμι για την έξοδο, γράφει στα απομνημονεύματα: «Για βοήθεια με το κοστούμι μου, απευθύνθηκα σε έναν φίλο, τον ηθοποιό Τομ Χάρντι, προτού φύγω από το σπίτι. Του τηλεφώνησα για να τον ρωτήσω αν μπορούσα να δανειστώ το κινηματογραφικό κοστούμι του από την ταινία Mad Max.

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει «καμία εμπιστοσύνη πια» στον πρίγκιπα Χάρι – Ουρές για τα απομνημονεύματα του

Τομ Χάρντι Mad Max

Ο ηθοποιός τον ρώτησε αν ήθελε όλο τον εξοπλισμό και ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε θετικά. Όταν αργότερα ο πρίγκιπας Χάρι δοκίμασε την στολή, την οποία φόρεσε ο Χάρντι στην ταινία «Mad Max: Fury Road» του 2015, μπροστά στη Μέγκαν, εκείνη «ξέσπασε σε γέλια».

Νέα «βόμβα» από τον πρίγκιπα Χάρι: Αποκαλύπτει τα «εκρηκτικά» sms μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ

«Ήταν αστείο. Και λίγο τρομακτικό. Αλλά το κυριότερο ήταν ότι “ήμουν αγνώριστος”» αναφέρεται στο βιβλίο. «Η Μεγκ, εν τω μεταξύ, φορούσε σκισμένο μαύρο σορτς, τοπ παραλλαγής, διχτυωτό καλσόν. “Αν αυτή είναι η αποκάλυψη, προκαλέστε το τέλος του κόσμου”, σκέφτηκα» σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο, ο οποίος περιγράφει ότι κανένας δεν τον κοίταξε στο πάρτι και ότι ευχήθηκε να μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένος κάθε μέρα.

Πρίγκιπας Χάρι Mad Max

Πρίγκιπας Χάρι Mad Max

Πρίγκιπας Χάρι Mad Max

Την επόμενη μέρα, η ιστορία της σχέσης τους κυκλοφόρησε στον Τύπο και «όλα άλλαξαν για πάντα», αναφέρεται στο βιβλίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ