Πουά φόρεμα: 6 φρέσκοι τρόποι για να φορέσετε το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Τίποτα δεν μυρίζει καλοκαίρι περισσότερο από ένα φόρεμα με βούλες. Ναι, τα λουλούδια δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης και η ρίγα είναι ιδιαίτερα δροσερή στην όψη, αλλά το πουά με την κοριτσίστικη και νεανική μορφή του δίνει ένα touch ιταλικού στιλ και θηλυκότητας, το οποίο σαφώς και λατρεύουμε. Βέβαια, ένα πουά φόρεμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσει τα ωραιότερα look. Δείτε πως…

@alexandrapereira

Με τον… γαλλικό τρόπο: δηλαδή, midi και τιράντα! Συνδυάστε το πιο κομψό φόρεμα με flat σανδάλια ή με ψηλές πλατφόρμες, ψάθινα αξεσουάρ και την καλύτερή σας διάθεση και βγείτε να απολαύσετε τη μέρα πιο στιλάτη και πιο parisian chic από ποτέ.

@alexandrapereira

Επιλέγοντας το print του ελαφιού: μάλιστα, όπως τα ακούτε! Το συγκεκριμένο print θέλει neutral βάση και μεγάλες λευκές βούλες και ήδη αποτελεί μια από τις πιο hot, girly τάσεις της εποχής. Είναι παιχνιδιάρικο, διαφέρει από τις υπόλοιπες βούλες και μας αρέσει πολύ.

@krisjenner

Με διαφάνειες: η Kris Jenner παρευρέθηκε στον γάμο της μεγαλύτερής της κόρης και μας έδωσε την καλύτερη έμπνευση. Το πουά φόρεμα από οργάντζα ταιριάζει τέλεια με το διάφανο τοπ, το οποίο δίνει το κάτι παραπάνω σε ένα κλασικό, ωστόσο εντυπωσιακό φόρεμα γάμου.

@alexachung

Σε μίνι suit: ή μίνι ταγιέρ αν θέλετε. Όπως και να το πείτε όμως, δεν υπάρχει πιο χαριτωμένο outfit για να φορέσετε το καλοκαίρι. Από το πρωί μέχρι και το βράδυ, το συγκεκριμένο look θα κλέψει τις εντυπώσεις. Φυσικά, μη φοβηθείτε το χρώμα και πόσο μάλλον, το girly κόκκινο.

@tamara

Off-the-shoulder και με ζώνη: σαν κανονική femme fatale. Η ασυναγώνιστη θηλυκότητα ενός τέτοιου φορέματος δύσκολα ξεπερνιέται, αφού αποκαλύπτει μικρά σημεία του σώματος με τον πιο διακριτικό και κομψό τρόπο και χωρίς να προκαλεί. Σε αυτήν την περίπτωση ψηφίζουμε κλασικό ασπρόμαυρο.

@dilettamenta

Σε ολόσωμη φόρμα και με puffy sleeves: μια εναλλακτική που δεν ανήκει στα φορέματα, ανήκει ωστόσο στην κατηγορία του πουά που κολακεύει κάθε γυναίκα και αποτελεί το πιο εύκολο και ταυτόχρονα, chic ρούχο του καλοκαιριού. Επομένως, το συμπέρασμα είναι ένα. Αυτό το καλοκαίρι φορέστε θηλυκό πουά!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ