Πώς ένας ράπερ βοήθησε την Anita Baker

Η Anita Baker είναι γνωστή και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της soul, του R&B και της smooth jazz μουσικής. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Detroit το 1979. Έγινε παγκοσμίως γνωστή με την επιτυχία της “Sweet Love”. Έχει κερδίσει οκτώ Grammy Awards, τέσσερεις πλατινένιους και δύο χρυσούς δίσκους.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Πρόσφατα Anita Baker είχε με κάποιον τρόπο χάσει τον έλεγχο των δικών της master των τραγουδιών της. Έδωσε έναν δικαστικό αγώνα και τον κέρδισε! Έτσι, τα masters επέστρεψαν πέρσι σε εκείνην. Μάλιστα τότε η Taylor Swift είχε ανεβάσει πανηγυρικό ποστ στα κοινωνικά δίκτυα για το γεγονός αυτό, μίας και η μεγάλη τραγουδίστρια ήταν καλή της φίλη.

Προχθές στο Venetian Resort του Las Vegas, όπου εμφανίζεται η Anita Baker, μπήκε στην αίθουσα την ώρα της συναυλίας ο ράπερ Chance the Rapper. Μόλις η Anita τον αντιλήφθηκε διέκοψε το πρόγραμμά της και αναφέρθηκε με ευγνωμοσύνη στον νεαρό ράπερ, που όπως αποκάλυψε την είχε βοηθήσει να επανακτήσει τον έλεγχο των πρωτότυπων ηχογραφήσεων όλης της καριέρας της!

Ακολούθησαν ανάλογα πονταρίσματα στο Twitter, τόσο από τον Chance the Rapper όσο και από την εξαίρετη Anita Baker.

Anita Baker

Chance the Rapper

Anita Baker

Anita Baker

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ