Πωλίνα Γκιωνάκη: Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας;

Για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της απόκτησης παιδιών από αυτά, τοποθετήθηκε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη. Η κόρη του ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, εξέφρασε την αντίθεσή της με το θέμα τόσο της απόκτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα η Πωλίνα Γκιωνάκη είπε αρχικά: «Καταρχάς ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος και να κάνει αυτό που θέλει για τον εαυτό του. Γι’ αυτό το λόγο δεν έχω καμία αντίρρηση με το να παντρεύονται οι άνθρωποι».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Τώρα για να παίρνουν μία παρένθετη μητέρα, να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι είμαι αντίθετη. Το βρίσκω καταρχάς εγωιστικό, «Θέλω ένα παιδί και πρέπει να έχω».

Δεν έχουν ερωτηθεί αυτά τα παιδιά και θα έπρεπε οι ίδιοι να σκεφτούν τι θα γίνει αύριο που θα μεγαλώνουν τα παιδιά με δύο άνδρες, που ο ένας θα είναι η μαμά και ο άλλος θα είναι ο μπαμπάς. Τι bullying μπορεί να υποστούν στο σχολείο τους και τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Ή δύο γυναίκες.

Ξέρετε τι γίνεται; Νομίζω ότι έχουμε λίγο ξεφύγει, γι αυτό η φύση μας εκδικείται, το περιβάλλον το έχουμε καταστρέψει, σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά. Τα βρίσκω έξω από την φύση αυτά».

«Όταν δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί μία «φυσιολογική» οικογένεια, με πολλή ευκολία θα τα δώσουμε σε ομόφυλα ζευγάρια; Πώς θα γίνουν τα πράγματα;», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ