Πλούταρχος: Γιατί κατέθεσα μήνυση

Με μια ανάρτηση στις επίσημες σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Ο τραγουδιστής σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο εμφάνισης ψεύτικων προφίλ που οικειοποιούνταν το όνομα του είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και εφιστά την προσοχή στους θαυμαστές του παραθέτοντας τις επίσημες σελίδες του.

Ολόκληρο το μήνυμα του Γιάννη Πλούταρχου:

“Αγαπητοί Φίλοι,

Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο εμφάνισης, σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook, ψεύτικων προφίλ, που παράνομα οικειοποιούνται το όνομα και την ταυτότητά μου, με σκοπό κακόβουλες και παράνομες ενέργειες, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αφού κυριολεκτικά εξάντλησα κάθε πρόσφορο σε εμένα μέσο για την προστασία τόσο εμού όσο και όλων εσάς που πεπλανημένα μπορεί να θεωρείτε ότι συναλλάσσεστε μαζί μου, αναγκάστηκα να κινήσω τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, καταθέτοντας ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά αγνώστων δραστών και παντός συνυπαίτιου για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που τελέστηκαν εις βάρος μου και υπέπεσαν στην αντίληψή μου. Σε κάθε περίπτωση εφιστώ και με την παρούσα την προσοχή σας και τονίζω ότι οι μοναδικές επίσημες σελίδες μου είναι: 

Website: http://www.yannis-ploutarchos.gr

Facebook:Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official (https://www.facebook.com/yannisploutarchos.gr.official)

Youtube: YannisPloutarchosgr (https://www.youtube.com/user/YannisPloutarchosgr)

Twitter: Y_Ploutarchos (https://twitter.com/y_ploutarchos)

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή σας, που μου δίνει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι το υπέροχο μουσικό μας ταξίδι.

Με αγάπη

Γιάννης Πλούταρχος”

Διαβάστε επίσης:

Tα τελευταία λόγια της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ λίγο πριν αυτοκτονήσει

Καταδικάστηκε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.