Πιέρ Παλμάντ: Υπέστη εγκεφαλικό ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Πιέρ Παλμάντ υπέστη εγκεφαλικό. Ο γνωστός κωμικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο δύο δικαστικών ερευνών μετά το σοβαρό τροχαίο που προκάλεσε υπό την επήρεια κοκαΐνης στο Σεν-ε-Μαρν.

Ο 54χρονος βρισκόταν σε κατ’οίκον περιορισμό,  φορώντας ηλεκτρονικό βραχιόλι,  στην υπηρεσία απεξάρτησης νοσοκομείου της περιφέρειας του Παρισιού. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Kremlin-Bicêtre, σύμφωνα με το Le Parisien ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας του.

Απουσίασε την Παρασκευή “για ιατρικούς λόγους”

Η εισαγγελία του Μελούν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του δικαστή να ζητήσει την προσωρινή του κράτηση. Το ανακριτικό τμήμα του Εφετείου του Παρισιού πρέπει να αποφασίσει τη Δευτέρα για τη φυλάκισή του.

Ο Πιέρ Παλμάντ δεν ήταν παρών το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Εφετείου του Παρισιού. Ο κωμικός απουσίαζε από την ακρόαση για ιατρικούς λόγους. Οι γιατροί του είχαν όντως δώσει μια δυσμενή ιατρική γνώμη για την εμφάνισή του στην ακρόαση.

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για «κατοχή εικόνων παιδικής πορνογραφίας» μετά από καταγγελίες δύο ανδρών που κατηγορούν τον κωμικό ότι κατείχε βίντεο με παιδιά. Ένας από τους μάρτυρες έδωσε βίντεο στις Αρχές. Σε αυτό το στάδιο, τίποτα δεν επιβεβαιώνει τις κατηγορίες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ