ΦΩΤΟ-Ο Σάκης “Διόνυσος” και οι μαγικές “Βάκχες”

ΦΩΤΟ-Ο Σάκης “Διόνυσος” και οι μαγικές “Βάκχες”

 

Η πρώτη παράσταση “Βάκχες” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ευρυπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας με μεγάλη επιτυχία.

Οι συντελεστές εισέπραξαν το χειροκρότημα από περισσότερους από 5000 θεατές, οι οποίοι διέκοψαν πολλές φορές την παράσταση, λόγω των παρατεταμένων χειροκροτημάτων.

 

 

Την πρώτη παρουσίαση της παράστασης ως work in progress, τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού,  Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος και ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, καθώς φίλοι και συνεργάτες των συντελεστών της παράστασης. 

Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Γιάννης Καρατζογιάννης, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Πασσάς.

Ο Σάκης Ρουβάς υποδύεται τον Διόνυσο, κερδίζοντας ένα ακόμη προσωπικό στοιχημα.

Η παράσταση αρχίζει την πανελλαδική περιοδεία της, από την Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, και συνεχίζει με τη επίσημη πρεμιέρα της, στις 13 & 14 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Φιλίππων. 

Η παράσταση υποστηρίζει, στην πανελλαδική της περιοδεία, το νέο έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ,  την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήριά της. 

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση

 

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της παράστασης “Βάκχες”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ