Πέγκυ Ζήνα: Η απώλεια του πατέρα της και η σχέση 26 χρόνων με τον Γιώργο Λύρα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις 15 ετών, τη γνωριμία με τον σύζυγο της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής στη ζωή

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της μουσικής και μεταξύ άλλων ανέφερε πως νιώθει ότι δεν ταιριάζει στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. «Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη» ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον πατέρα μου στα 15

«Έχασα τον πατέρα μου στην ηλικία των 15 και ζούσα με τον φόβο του θανάτου ήδη από τα 12 μου, που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον» αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα.

Πέγκυ Ζήνα: Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε μαζί 26 χρόνια

«Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό, είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός, είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο, όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Στην αρχή της σχέσης μας, τσακωνόμασταν αρκετά. Κάποια στιγμή όμως, του είπα την ατάκα “αν θες, να χωρίσεις μόνος σου” κι έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πέγκυ Ζήνα: Μπορεί να μην βρισκόμουν εδώ αν δεν συναντούσα τον Γιώργο Λύρα

«Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι η ζωή μου. Είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν είμαι τόσο φιλόδοξη. Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δεν θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για τον σύζυγό της.

Πέγκυ Ζήνα: Τα πρώτα 3 χρόνια ο Λύρας δεν ασχολούνταν με την καριέρα μου

«Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις. Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν» ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ