Παύλος Σταματόπουλος: Πέθανε ο πατέρας του – Η συγκινητική αναφορά από την Σίσσυ Χρηστίδου

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Παύλος Σταματόπουλος. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο πατέρας του δημοσιογράφου έφυγε από την ζωή. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής της ανέφερε: «Είναι μία δύσκολη εκπομπή για εμάς, είναι μία δύσκολη εκπομπή για το «Χαμογέλα και Πάλι», γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για εμένα ο Παύλος είναι αδελφός. Αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό, αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια».

«Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους. Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες. Χθες έγινε ξαφνικά αυτό, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, οπότε οφείλουμε αυτή την ειλικρίνεια σε εσάς, για να εξηγήσουμε και την απουσία του. Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του, όλοι ξέρετε ότι αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να διαχειριστεί κάποιος, όχι τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα στην προσωπική μας ζωή. Του στέλνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, ένα μεγάλο φιλί, ξέρει ότι είμαστε εδώ για εκείνον και θα κάνουμε την εκπομπή όσο καλύτερα μπορούμε» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ