Παύλος Ευαγγελόπουλος: “Μετά το ‘Ρετιρέ’ με απέκλεισαν από το ποιοτικό θέατρο – Με πείραξε”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε την Παρασκευή ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς “Ρετιρέ” κι ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν ένιωσε στα τέλη της δεκαετίας του 80′ το “ποιοτικό θέατρο” να τον εξαιρεί.

“Αυτό έγινε τότε, μετά το ‘Ρετιρέ'”, είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ενώ όσον αφορά στο πώς ένιωσε, ανέφερε: “Το συνειδητοποίησα. Ξαφνικά στη συνείδηση του χώρου τοποθετήθηκες κάπου αλλού”.

“Με πείραξε. Γενικώς δεν μου αρέσουν αυτά, το να χαρακτηρίζονται έτσι οι ηθοποιοί, να υπάρχουν ταμπέλες. Εγώ πάντα πίστευα ότι είναι μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι. Δεν είσαι εμπορικός ή θεατρικός ή τηλεοπτικός. Είσαι επαγγελματίας. Είσαι καλός, κακός! Πάντα αυτό πίστευα. Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με αυτό. Γιατί ακόμα και τώρα αυτό υπάρχει”, πρόσθεσε.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επέμεινε στην θέση του πως “τα δύο τελευταία χρόνια υποτίθεται ότι κάνουν σειρές και λένε ότι παίρνουν θεατρικούς ηθοποιούς. Εμείς παίζουμε τόσα χρόνια στο θέατρο. Δεν είμαστε θεατρικοί ηθοποιοί; Όλοι οι ηθοποιοί είναι θεατρικοί”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ