Γιώργος Αγγελόπουλος: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο πρώτος νικητής του Survivor απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Survivor All Star», που ενδέχεται να προβληθεί στον ΣΚΑΙ. 

“Δεν μου έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσω το All Star Survivor. Ακούω τώρα τελευταία που λέγεται και γράφεται, προσωπικά όμως, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση από την παραγωγή του Survivor ή τον ΣΚΑΪ. Δεν έχει να κάνει με το αν θέλω ή δεν θέλω να το παρουσιάσω. Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να συζητηθούν για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό αν και εφόσον μου γίνει πρόταση. Ο “Φύλακας Άγγελος” για παράδειγμα, προϋποθέτει να βρίσκομαι εδώ”, είπε αρχικά ο “Ντάνος”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε: “Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος για έξι μήνες και να είμαι μακριά από τον “Φύλακα Άγγελο” και τα παιδιά, τα χρήματα δεν νομίζω ότι μπορούν να καλύψουν αυτό το πράγμα, το οποίο είναι πολύ λεπτό. Η παρουσίαση για μένα είναι κάτι το καινούργιο. Έχω βιώσει το παιχνίδι ως παίκτης, επομένως μπορεί αυτό να μην με κάνει ικανό παρουσιαστή ή μπορεί και να με κάνει. Ξαναλέω, όμως ότι είναι πολλοί οι παράγοντες που θα πρέπει να συζητηθούν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και ειδική μνεία στον Γιώργο Λιανό. “Ο Γιώργος Λιανός που είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι κάνει εξαιρετική δουλειά, αυτό πρέπει να το πω από τη στιγμή που συζητάμε για την παρουσίασή του”, τόνισε.

Και πρόσθεσε: “Βέβαια το Survivor All Star μπορεί να έχει τροποποιηθεί. Το φετινό Survivor από όσο έχω δει, έχει αρκετές διαφορές από το δικό μας. Έχει περισσότερο το κομμάτι του ριάλιτι παρά το αγωνιστικό. Έχει πολλές διαφορές”, κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ