Κιμ Καρντάσιαν: “Πόρτα” από το Μπάκιγχαμ για το… Πλατινένιο Πάρτι

“Πόρτα” έφαγε η Κιμ Καρντάσιαν τόσο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όσο και από το BBC και έτσι είδε το όνειρό της να συμμετάσχει στους επίσημους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο στη Βρετανία να ναυαγεί.

Η Κιμ Καρντάσιαν έφθασε στη Μεγάλη Βρετανία μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον με στόχο να είναι παρούσα στο “Πλατινένιο Πάρτι” στα Ανάκτορα το Σάββατο.  Παρά τις προσπάθειές της, ωστόσο, αξιωματούχοι στο Μπάκιγχαμ απέρριψαν το αίτημά της. Εκπρόσωποι της 41χρονης τηλεπερσόνας ζήτησαν εισιτήρια για το πάρτι αλλά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. Το Παλάτι “έριξε πόρτα” στο διάσημο ζευγάρι που ήρθε από τις ΗΠΑ για τις λαμπερές εκδηλώσεις, και το ίδιο έκαναν και οι υπεύθυνοι στο BBC, το οποίο θα μεταδώσει το σόου.

Σημειώνεται πως το μεγάλο “Πάρτι του ΒΒC” διοργανώνεται το βράδυ του Σαββάτου. Απέναντι από την είσοδο του Μπάκιγχαμ έχει ήδη στηθεί μια σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν ποπ και ροκ συναυλίες με 22.000 θεατές. Στη σκηνή θα εμφανιστούν πολλοί καλλιτέχνες, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μεταξύ αυτών οι Queen με τον Άνταμ Λάμπερτ, η Νταϊάνα Ρος, η Αλίσια Κις, ο Αντρέα Μποτσέλι, οι Duran Duran, και ο Κρεγκ Ντέιβιντ. Το “παρών” θα δώσει επίσης ο γνωστός περιβαλλοντιστής σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, αλλά και ο ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα Στίβεν Φράι. Από τον αθλητικό χώρο θα εμφανιστούν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η νεαρή Βρετανίδα τενίστρια Έμμα Ραντουκάνου. Η βασίλισσα θα παρακολουθήσει τη συναυλία από την τηλεόραση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Λέγεται πως η Κιμ ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στη συναυλία που μια πηγή είπε στην Daily Mail ότι προσπαθεί να βρει εισιτήρια με κάθε τρόπο και μάλιστα φέρεται να είπε ότι δεν την πειράζει αν τα εισιτήρια δεν είναι “VIP”.

Όπως είπαν πηγές “σπανίως συμβαίνει αυτό, να απορρίψουν την Κιμ από κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό προκάλεσε έκπληξη, ιδιαίτερα αφού δεν έρχεται συχνά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτού του ξεχωριστού εορτασμού”. Δεν είναι γνωστό αν οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ήταν ο μόνος λόγος για το ταξίδι του ζευγαριού στο Λονδίνο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ