Τζόνι Ντεπ: “Είμαι ακόμα σε σοκ” – Το αστείο για το κομμένο του δάκτυλο – ΒΙΝΤΕΟ

Την αποθέωση γνωρίζει όπου και εάν βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική νίκη του κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, στην οποία είχε κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία, καθώς συμμετέχει στην περιοδεία του τραγουδιστή Τζεφ Μπεκ. Εκατοντάδες θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ, τον περίμεναν έξω από το Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία για να τον αποθεώσουν. Όπως κάνει πάντα, ο Ντεπ σταμάτησε για να χαιρετήσει τους φαν του, να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.

Τζόνι Ντεπ

Τζόνι Ντεπ

Εκείνοι του έδωσαν συγχαρητήρια για τη νίκη του κόντρα στην πρώην σύζυγό του, με τον ίδιο να γελάει και να λέει: «Σας ευχαριστώ. Είμαι ακόμα σε σοκ»

Τζόνι Ντεπ:  Το αστείο για το κομμένο του δάκτυλο

Μάλιστα ο Τζόνι Ντεπ αστειεύτηκε για το κομμένο του δάχτυλο. Υπενθυμίζεται πως ο σταρ του Hollywood κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης ισχυρίστηκε πως η Άμπερ Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα, το οποίο τον πέτυχε στο δάχτυλο και έτσι έχασε ένα “μεγάλο” κομμάτι.

Την ώρα που υπέγραψε αυτόγραφα, ένα παιδάκι τον ρώτησε για τον χαρακτήρα του στους “Πειρατές της Καραϊβικής”, τον “Κάπτεν Τζακ Σπάροου”. Τότε ο Ντεπ είπε μία ιστορία στο παιδάκι και στο τέλος του είπε “Ηigh five (κόλλα πέντε)”. Έπειτα έδειξε τα δάκτυλα του μικρού και του είπε: «Εσύ έχεις πέντε, εγώ έχω τέσσερα και 7/8. Τρελό».

Τζόνι Ντεπ

Μία γυναίκα που βρισκόταν έξω από το Sage Gateshead ανέφερε πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν “ταπεινός και ειλικρινής, και ευχαριστούσε συνεχώς τον κόσμο”. “Είναι ένας πολύ γλυκός και ευγενικός άντρας. Δεν υπάρχουν πολλοί διάσημοι που θα έμεναν στη βροχή για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους”.

πηγή φωτογραφιών: dailymail.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ