Παπαγεωργίου – Καραβασάνης: Έρωτας διαρκείας που οδεύει προς την επισημοποίηση

Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καραβασάνη ολοένα και δυναμώνει, φουντώνοντας έτσι τους ψιθύρους που τη θέλουν σύντομα να οδεύει προς την επισημοποίηση

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Tις πιο τρυφερές γιορτές ζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια του «Shopping star» διανύει μια από τις πιο γόνιμες περιόδους της, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η 35χρονη καλλονή έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη τηλεοπτική πορεία, με τελευταίο σταθμό το καθημερινό ριάλιτι μόδας που έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Οσο για τη δική της καρδιά; Την έχει χαρίσει στον γοητευτικό αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.

Παρόλο που η Ηλιάνα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τους προβολείς και να την προστατεύει από την υπερέκθεση. Αν και πολύ συχνά κάνει κοσμικές εξόδους και αποδέχεται τις προσκλήσεις σε πολλά κοσμικά καλέσματα, οι κοινές εμφανίσεις με τον σύντροφό της είναι ελάχιστες. Αυτό όμως άλλαξε την ημέρα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της. Η Ηλιάνα και ο Γιάννης, μαζί με την παρέα τους και άλλους εορτάζοντες, διασκέδασαν στο αγαπημένο στέκι τους, ένα wine bar στον Νέο Κόσμο. Το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τις κοινές εμφανίσεις, όμως αυτό αλλάζει όταν ο σύντροφός της γιορτάζει! Και μπορεί ως μοντέλο να έχει φορέσει πολλά νυφικά για τις ανάγκες των ντεφιλέ και των φωτογραφίσεων και να δηλώνει συχνά ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που την αφορά, όμως, πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν πως αυτή η σχέση είναι τόσο ολοκληρωμένη, ώστε δεν θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν μια επικείμενη επισημοποίηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τον περασμένο Ιούνιο στο γαμήλιο πάρτι της καλής φίλης της και beauty editor Σουζάνας Κεγγίτση, η οποία παντρεύτηκε με τον Γιάννη Δαββέτα στη Σαντορίνη, η Ηλιάνα έπιασε την ανθοδέσμη με ενθουσιασμό, ως οιωνό για τη δική της μεγάλη μέρα. «Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί, όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ενα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη», δήλωσε πρόσφατα η Ηλιάνα, ενώ, όσον αφορά τις δηλώσεις της, που παρερμηνεύονται κατά καιρούς, σημειώνει με χιούμορ: «Ετσι απαντώ εγώ, καλοπροαίρετα. Και μετά ο άνθρωπος είναι έτοιμος για το πρώτο εγκεφαλικό».

Η σχέση της Ηλιάνας και του Γιάννη είναι καρμική. Εχει περάσει από 40 κύματα, αφού οι δυο τους έχουν παρελθόν. Για την ακρίβεια, πριν από εννέα χρόνια υπήρξαν για τρία χρόνια παντρεμένοι. Ο γάμος τους είχε γίνει το 2015 στο Λος Αντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η διεθνής καριέρα της Ηλιάνας, ωστόσο, είχε κάνει την απόσταση ανυπέρβλητη για τον γάμο τους και έτσι οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν, με εκείνη να παραμένει στην Αμερική και εκείνον να επιστρέφει στον Βόλο. Μετά τον χωρισμό τους, δεν κράτησαν καμία επαφή, μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο όταν συναντήθηκαν τυχαία και ξεκίνησαν και πάλι να επικοινωνούν. Αυτά που τους είχαν ενώσει κατάφεραν να τους φέρουν και πάλι κοντά και η επανασύνδεση ήταν μονόδρομος. Πλέον ο γοητευτικός αρχιτέκτονας ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιείται ως επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου «A for Architecture». Είναι ερωτευμένοι και, παρόλο που προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φλας, οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ