Πάολα: Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου, συμφωνώ σε πολλά μαζί του

Πρεμιέρα με τον Νίκο Μακρόπουλο είχε το βράδυ της Παρασκευής (10/11) η Πάολα. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Μεταξύ άλλων στις συνεντεύξεις της αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο και στην τραγωδία των Τεμπών και την στάση που είχε κρατήσει, σχετικά με την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο, εκείνες τις ημέρες.

Σε ερώτηση για το αν θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βόλο, η Πάολα απάντησε ότι: «Δεν θα φωταγωγήσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο. Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στην δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Ενώ μιλώντας για τον Αχιλλέα Μπέο είπε: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε πως συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Μιλώντας για τις ημέρες που ακολούθησαν μετά το δυστύχημα των Τεμπών και τα όσα έγιναν με την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, η Πάολα εξήγησε ότι: «Αυτή την ιστορία, δεν την ξέρει κανείς πως έχει πραγματικά. Όλα τα μαγαζιά σχεδόν ανοίγανε. Εγώ ήμουν αυτή που έλεγα από την Τετάρτη να μην ανοίξουμε, όχι μόνο να το πάμε τριήμερο. «Τι νόημα έχει να μην ανοίξουμε Παρασκευή και να ανοίξουμε Σάββατο;», έλεγα. Πρέπει να ήμουν η μόνη που το έλεγα αυτό».

«Τελικά τελευταία στιγμή κλείσανε όλοι, οκ; Και έμεινα ολομόναχη, χωρίς να έχει πει κανείς «Δεν δουλεύω» από μέρες πριν ή ώρες πριν, αλλά τελευταία στιγμή γιατί μάλλον ο ένας παρασύρθηκε από τον άλλον. Έμεινα ξαφνικά εγώ αυτή που «Δεν έχει αισθήματα και συναίσθηση για το τι γίνεται». Να καθίσουμε λίγο καλά και να ψάξουμε, αν ενδιαφέρει κάποιους τι ακριβώς έχει γίνει» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Έμεινα τελευταία και είπα «Εντάξει θα πάω γι’ αυτούς τους ανθρώπους, δεν καταδέχομαι να πληρωθώ φυσικά. Θα πάω γι’ αυτούς τους ανθρώπους που θα δουλέψουν. Τα χρήματά μου ας φύγουν εκεί στους ανθρώπους». Δούλεψα με πολύ κακή ψυχολογία, ήξερα πως θα κριθώ γι’ όλο αυτό. Με ευχαρίστησαν 60χρονών μέτρ και μου είπαν «Ευχαριστώ κοπέλα μου, είχα τόσο ανάγκη αυτό το μεροκάματο να το πάω σπίτι μου»».

«Όπως σας το λέω όμως είναι. Αυτή η πλευρά ούτε ακούστηκε και ούτε θα ακουστεί. Όπως ούτε ακούστηκε ότι όλοι ήταν έτοιμοι να δουλέψουν και έπαιρναν ρεζερβέ μέχρι τις δέκα το βράδυ. Ήμουν η μόνη που είπε να μην ανοίξουμε, μέρες πριν»» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ