Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι

Η ηθοποιός Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο πολίστας της εθνικής ομάδας Γιώργος Δερβίσης προγραμματίζουν να παντρευτούν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη ζωή τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο Γιώργος Δερβίσης. H σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και είναι χτισμένη πάνω σε θεμέλια αγάπης, σεβασμού και αλληλοκατανόησης. Η ταλαντούχα ηθοποιός και κόρη του Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ και ο αργυρός ολυμπιονίκης της εθνικής ομάδας πόλο προγραμματίζουν τον γάμο τους για μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η συμμετοχή της εθνικής ομάδας πόλο στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως είναι ο στόχος που έχουν θέσει ο Γ. Δερβίσης και οι συμπαίκτες του. Μετά το αργυρό μετάλλιο στο Τόκιο, η ομάδα προπονείται πυρετωδώς, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή πορεία στους Ολυμπιακούς. Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να μη γίνει νωρίτερα ο γάμος του, αν και η γαμήλια πρόταση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, την ημέρα των γενεθλίων της Ιζαμπέλλας. Τότε ο πολίστας, με τη βοήθεια των στενών φίλων του, είχε σχεδιάσει ένα πάρτι-έκπληξη στο σπίτι που συζεί με την αγαπημένη του. Κάποια στιγμή γονάτισε μπροστά της, έβγαλε από την τσέπη ένα κουτάκι με το δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Εκείνη, συγκινημένη, είπε το «ναι». Έκτοτε, όλοι περίμεναν ότι θα δουν σύντομα το προσκλητήριο του γάμου τους. Όμως, το ζευγάρι, που έχει μάθει να προγραμματίζει προσεκτικά κάθε βήμα του, έκρινε ότι προτεραιότητα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, παρότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά τις γαμήλιες ετοιμασίες.

Η Ιζαμπέλλα και ο Γιώργος μένουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη σε ένα σύγχρονο σπίτι στην περιοχή της Βούλας. Ο ένας είναι δίπλα στον άλλο τόσο στις όμορφες στιγμές όσο και στις δυσκολίες. Η Ιζαμπέλλα έχει σταθεί βράχος στο πλευρό του πολίστα του Ολυμπιακού, με το απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων. Ήταν δίπλα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μοιράστηκε τη χαρά του όταν η εθνική ομάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Αντίστοιχα, ο Γιώργος καμαρώνει τη σύντροφό του σε κάθε καλλιτεχνικό βήμα της. Φέτος την απολαμβάνει στη σπαρταριστή παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους», η οποία, μετά την περσινή επιτυχία και τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, ανεβαίνει και πάλι στο θέατρο «Βέμπο» σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου. Η ηθοποιός και οι συμπρωταγωνίστριές της Παρθένα Χοροζίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Άννα-Μαρία Κόρνια και Βίκυ Κάβουρα, καθώς και οι συμπρωταγωνιστές της Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας και Ντάνιελ Νούρκα, έχουν γίνει μια όμορφη παρέα και περνούν υπέροχα και στη σκηνή και στα καμαρίνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ