Κούγιας για Βατίδου: Η πρώην σύζυγός μου σε αυτή την υπόθεση είναι το απόλυτο θύμα

«Η πρώην σύζυγός μου θα πει την αλήθεια σήμερα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την σύλληψη της Εύης Βατίδου, η οποία αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας.  Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Κούγιας: Η πρώτη αντίδρασή του για τη σύλληψη της Εύης Βατίδου – «Δέχτηκε επίθεση»

«Είναι θύμα μιας παράνομης συμπεριφοράς από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Αυτός ο αλήτης βρήκε μια γυναίκα μόνη της σε απόμερο σημείο, της ζήλωσε τον καθρέφτη γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και μετά ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» περιέγραψε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτός ο αλήτης ανέβηκε στη μηχανή του μετά την παράνομη αυτή συμπεριφορά, και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η Εύη Βατίδου τον ακολούθησε ενώ έκανε 10 κλήσεις στην αστυνομία συγχρόνως. Ήταν νύχτα και αυτός που δήθεν έκανε βόλτα στις 12;» πρόσθεσε.

«Όπως ανέβαινε αυτός στον δρόμο, που είναι κατσάβραχα εκεί, ανατράπηκε η μηχανή και έπεσε πάνω στην πρώην σύζυγό μου. Εκείνη παρέμεινε εκεί και ενημέρωνε την αστυνομία» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ