Mega Καλημέρα: On air ένταση με τον Αλέξη Κούγια – «Δεν κάνω δικαστήρια στη τηλεόραση»

Ένταση μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι συνήγορος της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, η οποία συνελήφθη στην Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου (11/11) αφού εμβόλισε μηχανή με το αυτοκίνητό της, τραυματίζοντας έτσι τους δύο αναβάτες της.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν προσκεκλημένος και ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος της Εύης Βατίδου, αλλά και ο Περικλής Ξηρογιάννης, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της 57χρονης που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή.

Η ένταση προκλήθηκε όταν γνωστοποιήθηκε στον Αλέξη Κούγια η τηλεφωνική παρουσία και του δικηγόρου της 57χρονης, για την οποία ο γνωστός ποινικολόγος δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα από την εκπομπή.

«Δεν κάνω δικαστήρια στη τηλεόραση! Λυπάμαι πολύ, έπρεπε να με ενημερώσετε. Αυτός ο αλήτης που χτύπησε την πρώην σύζυγό μου, την έβρισε, της ξήλωσε τον καθρέφτη και την οδήγησε στα κατσάβραχα θα καθίσει στο σκαμνί! Αυτά θέλω να πω. Σέβομαι τον συνάδελφό μου, δεν κάνω δικαστήρια στον αέρα, να με ενημερώνετε» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ