Πάολα: «Ήταν μέρος της παράστασης» – Τι απαντά μετά τον σάλο για το τσιγάρο πάνω στην πίστα

Με τσιγάρο στο χέρι ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/1) η Πάολα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever, όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο. Το βίντεο που ανέβηκε στα social media και αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr έδειχνε την Πάολα να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία “Το παλιό μου παλτό” και να σηκώνει το αναμμένο τσιγάρο ψηλά τη στιγμή που οι στίχοι λένε «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…».

Πλεύρης: Θα εφαρμοστεί ο νόμος – Η απάντηση για την Πάολα και την εμφάνιση με τσιγάρο στην πίστα

Σημειώνεται ότι όλα συνέβησαν λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος κάπνιζε στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το περιβάλλον της τραγουδίστριας απάντησε για το περιστατικό: «Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος μίας παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι «το παλιό μου παλτό». Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα-κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ