Πλεύρης: Θα εφαρμοστεί ο νόμος – Η απάντηση για την Πάολα και την εμφάνιση με τσιγάρο στην πίστα

Για την εμφάνιση της Πάολα πάνω στην πίστα με τσιγάρο το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου στο κέντρο όπου τραγουδά και για το εάν θα επιβληθούν τα σχετικά πρόστιμα μίλησε ο Θάνος Πλεύρης. 

Με τσιγάρο πάνω στην πίστα η Πάολα – Το βίντεο που προκαλεί ερωτήματα

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media και αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr δείχνει την Πάολα να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία “Το παλιό μου παλτό” και να σηκώνει το αναμμένο τσιγάρο ψηλά τη στιγμή που οι στίχοι λένε «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…». Δεν είναι ξεκάθαρο αν το αναμμένο τσιγάρο αποτελεί μέρος του σόου ή αν η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει κάποιο μήνυμα μετά το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος κάπνιζε στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε στο OPEN ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Δείτε την απάντηση στο 17.45:

 

Στο TikTok έχει δημοσιευθεί κι άλλο βίντεο με την Πάολα να κρατά το τσιγάρο στο χέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ