Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του ανήμερα της ονομαστικής εορτής του

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί επτά χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο την οικογένεια και τους φίλους του, όσο και τους χιλιάδες θαυμαστές του, όμως οι δικοί του άνθρωποι και τα τραγούδια του, κρατούν ζωντανή την μνήμη του.

Αν ζούσε ο τραγουδιστής σήμερα (27/7) θα γιόρταζε με τους φίλους και του συγγενείς του την ονομαστική του εορτή. Ο ίδιος μπορεί να μην είναι εδώ, παρόλα αυτά η ημέρα παραμένει σημαντική για την οικογένειά του. Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε σε story στο instagram, μία φωτογραφία του αδικοχαμένου τραγουδιστή και έγραψε «Καρδιά μου», συγκινώντας όπως είναι φυσικό τους ακολούθους της.

Υπενθυμίζεται πως η Αθηνά Παντελίδου μετά τον γιο της πένθησε και τον άνδρα της, Σταύρο Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 4 Μαρτίου, ενώ νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ