Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η αποτρόπαια εκδίκηση του Δημοσθένη προς την Ασπασία

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς” ολοκληρώθηκε και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για να ξεκινήσει ο τρίτος, μιας και πολλές από τις ιστορίες βρίσκονται σε κομβικό σημείο.

Μία από αυτές είναι και η ιστορία του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Το ζευγάρι έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα από την μοίρα, με σημαντικότερο τον θάνατο του γιου τους Κίμωνα. Ασπασία και Δημοσθένης έχουν μείνει πλέον με ένα παιδί, την Ειρήνη, που οι τηλεθεατές γνωρίζουν πως πατέρας της δεν είναι ο Δημοσθένης, αλλά ο νεκρός σύζυγος της Χάιδως και πατέρας του Φίλιππου. Η Ειρήνη είναι παιδί του παράνομου δεσμού της Ασπασίας και του Πέτρου Στεφανέα και η είδηση αυτή συγκλονίζει τον Δημοσθένη.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Ασπασία θα τα ομολογήσει όλα για το πώς προέκυψε η εγκυμοσύνη από τον δεσμό της με τον σύζυγο της Χάιδως. Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Δημοσθένης δεν θα τη χωρίσει. Αντίθετα, θα της ρίξει στάχτη στα μάτια προκειμένου να καταστρώσει ένα σχέδιο εκδίκησης για το «κέρατο». Έτσι τη διαβεβαιώνει ότι τη συγχωρεί και ότι η Ειρήνη είναι παιδί του και αυτό δεν θα αλλάξει.

Ο Δημοσθένης μέσα του βράζει καθώς ο εγωισμός του δεν ανέχεται αυτό που έγινε. Ο ήρωας περπατάει στην Αρεόπολη και πιστεύει πως όλοι τον δείχνουν ως «κερατά». Το αποτέλεσμα θα είναι ο Δημοσθένης να θέλει να εκδικηθεί την Ασπασία με μία αποτρόπαια πράξη που όπως φαίνεται θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Ασπασίας μετά την ανακοίνωση της Βάσιας Παναγοπούλου ότι κατεβαίνει υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη, οπότε θα δούμε αν θα παραμείνει ή όχι στη σειρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ