Σασμός Spoiler: Στόχος της κατάρας της Σταματάκαινας ο μικρός Πετρής

Καταιγιστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλος της σειράς του Alpha “Σασμός”. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και οι τηλεθεατές αναμένουν τα νέα επεισόδια, αγωνιώντας για τα όσα θα συμβούν.

Μία ιστορία από αυτές που θα απασχολήσουν έντονα τους τηλεθεατές, είναι και της κατάρας της γιαγιάς Σταματάκαινας η οποία είχε εμφανιστεί στον ύπνο της Καλλιόπης, προειδοποιώντας την να κρατήσει χωριστά τον Αστέρη και την Αργυρώ, ειδάλλως θα τους βρει μεγάλο κακό.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, το κακό αυτό θα πέσει, όπως όλα δείχνουν, πάνω στον εγγονό της Καλλιόπης, τον μικρό Πετρή. Ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν θα διαισθανθούν τον κίνδυνο καθώς πιστεύουν ότι η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε.

Η Καλλιόπη από την άλλη θα το καταλάβει και θα ζητήσει πολλές φορές να μείνει μόνη με το παιδί για να το προφυλάξει από κακές στιγμές. Η Αργυρώ όμως δεν θα της το δώσει εύκολα μετά τα όσα τους έκανε που το πήρε και εξαφανίστηκε για πολλές ώρες χωρίς να ενημερώσει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ο μικρός Πετρής θα είναι ο στόχος της κατάρας της Σταματάκαινας. Ίσως αυτό να εξηγεί γιατί στο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου το νερό μέσα στην κολυμπήθρα ήταν κόκκινο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ