Παντελής Καναράκης: Το επικό τρολάρισμα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, ο Παντελής Καναράκης, βρήκε νέα “θύματα” για να τρολάρει. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκαν η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, καταφέρνει για άλλη μια φορά να μας κάνει να γελάσουμε, “κατηγορώντας” την Έλενα Χριστοπούλου ότι τον αντιγράφει.

“Αν ήταν η ζήλια ψώρα… Το χειμώνα εγώ στην παράστασή μου ΣΙΝΕ κάνω τη Στέλλα μ’ αυτό το απαράμιλλο στυλ. Και η Έλενα Χριστοπούλου με αντιγράφει κανονικά. Δηλαδή κάπου και λίγη τσίπα. Βρες μαντάμ το δικό σου στυλ, μην με αντιγράφεις”, έγραψε σε story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία της γνωστής μάνατζερ μοντέλων δίπλα στη δική του.  Βεβαίως, ο Παντελής Καναράκης δεν άφησε στο απυρόβλητο την φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γράφοντας:

“Mην ανοίξω το στόμα μου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που απλά με ζηλεύει. Τι απλά δηλαδή, που σκάει από τη ζήλια της. Έλεος και οι δυο σας! Έλεος”.

Προφανώς και οι δύο κατάλαβαν το μοναδικό χιούμορ του ηθοποιού και αναδημοσίευσαν την ανάρτησή του. “Λατρεία” σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ