Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «R», αποφάσισαν το όνομα της κόρης τους να είναι μια σύνθεση από τα ονόματα των γονιών του ταλαντούχου τραγουδοποιού.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη είναι ερωτευμένοι, νεόνυμφοι και πανευτυχείς γονείς. Υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχουν ήδη αποφασίσει ποιο όνομα θα της δώσουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι έχει καταλήξει στη σύνθεση των ονομάτων του πατέρα και της μητέρας του Π. Μουζουράκη. Το 2018, ο καλλιτέχνης έχασε τον πατέρα του, Ευάγγελο, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένος, ενώ η μητέρα του, Ελένη, στέκεται ακόμη σαν βράχος στο πλευρό του. Κοινή επιθυμία και του Πάνου αλλά και της συζύγου του ήταν η κόρη τους να ακούει σε ένα όνομα που θα τιμά αυτούς τους δύο ανθρώπους.

Η απόφαση για το όνομα έχει ήδη ληφθεί, ενώ η βάφτιση προγραμματίζεται για το μέλλον. «Η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί», δήλωσε πρόσφατα ο Π. Μουζουράκης, προσθέτοντας: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δεν θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα». Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές για το ζευγάρι, αφού είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της τεσσάρων μηνών κόρης τους.

Τη ντύνουν με αγιοβασιλιάτικα φορμάκια και εκείνη ποζάρει όλο νάζι για να τη φωτογραφίσουν. Οσοι έχουν δει το μωρό λένε ότι μοιάζει πολύ με τον μπαμπά του, από τον οποίο έχει κληρονομήσει τα διαπεραστικά γαλανά μάτια. Ωστόσο, ο ίδιος συνηθίζει να λέει στους φίλους τους ότι μοιάζει με τη γυναίκα της ζωής του, με την οποία παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο.

Ετοιμος για το δεύτερο

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στον Real FM 97,8, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τού ευχήθηκε σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένειά του, ο γνωστός τραγουδοποιός απάντησε χαριτολογώντας: «Πρόσεχε τι θα ευχηθείς», καθώς οι προηγούμενες τηλεοπτικές ευχές του Ν. Χατζηνικολάου είχαν πιάσει πολύ γρήγορα, παρόλο που τότε ο Πάνος ήταν πολύ μακριά από την ιδέα της οικογένειας. Οπως εξήγησε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Real FM, όταν ο Π. Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και η συζήτηση πήγε στη δημιουργία οικογένειας, ο τραγουδοποιός ήταν κάθετος ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά του. Οι ευχές, όμως, πραγματοποιήθηκαν. «Εσύ φταις για όλα, πρόσεξε τι άλλο θα ευχηθείς», είπε γελώντας ο Π. Μουζουράκης στον Ν. Χατζηνικολάου, με τον δημοσιογράφο να κάνει… follow up ευχών λέγοντας: «Πρέπει να συνεχίσεις».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ