Μουζουράκης στον Realfm 97,8: Είμαι ο αναπληρωματικός στην αλλαγή της πάνας – Τι αποκάλυψε για την σύζυγό του και την κόρη τους

«Το παιδί δίνει άλλο νόημα. Είναι τριών μηνών. Δεν είναι μόνο το μωρό, η αλλαγή ήταν καθολική. Γυναίκα, μετακόμιση και παιδί. Άλλαξε η ζωή μου εντελώς. Ξυπνάω την ώρα που κοιμόμουν παλιά. Είμαι ανοιχτός να υποδεχτώ την αλλαγή γιατί είναι θαυμάσια» περιέγραψε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής θυμήθηκε ότι στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” έλεγε ότι με τίποτα δεν θα κάνει παιδιά, αλλά η ζωή τον διέψευσε.

«Η γυναίκα μου λογικά μας ακούει. Δεν με προειδοποιεί για αυτά. Δεν είμαι ο βασικός στην αλλαγή πάνας, είμαι ο αναπληρωματικός! Θέλω και εγώ να συμμετέχω και έχω μάθει. Είμαι καλός!» πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ξυπνάει με το κλάμα του μωρού το βράδυ. «Έχει βρει υπέροχο σύστημα η μητέρα» σχολίασε.

«Τώρα που ήρθε το κοριτσάκι μου σκέφτομαι τι λέω. Σκέφτομαι αν πω καμία βλακεία και την κυνηγάει σε όλη της τη ζωή; Αλλά θα τον βρω τον τρόπο» πρόσθεσε.

«Ξεκινάμε σήμερα τις παραστάσεις με τον Σκρουτζ, είναι η πρεμιέρα απόψε. Είχε μεγάλη επιτυχία από πέρσι. Είναι ένα υπέροχο μιούζικαλ» είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω και σινεμά και τηλεόραση να κάνω αλλά δεν έχω προτάσεις»

«Θέλω και σινεμά και τηλεόραση να κάνω αλλά δεν έχω προτάσεις. Στην Ελλάδα μετά τους 4 δεν με πήρε κανείς. Δεν ξέρω αν έβγαλε κάποια βρώμα ο Παπακαλιάτης! Η αλήθεια είναι ότι τότε τον δυσκόλεψα, όσο κι αν με αγαπάει» περιέγραψε.

«Μόλις έλεγαν πάμε για γύρισμα, ξεκινούσε ο ιδρώτας κατευθείαν! Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τον παίδεψα λίγο στην συνεργασία μας στη σειρά. Με έσωσε στο μοντάζ όμως. Μου αρέσει η τηλεόραση, πλέον με γοητεύει και με γοητεύει και το πίσω από την κάμερα. Είναι όνειρα για αργότερα, σιγά σιγά» απάντησε σχετικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ακούστε το ηχητικό:

ΜΕΡΟΣ Α

ΜΕΡΟΣ Β

“Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll”

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» είναι η βάση και για το μιούζικαλ “Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll” που φέτος επιστρέφει ανανεωμένο στο Christmas Theater. Η παράσταση-φαινόμενο είχε ανέβει πέρυσι τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών σημειώνοντας πρωτοφανές sold out, καθώς την παρακολούθησαν περισσότεροι από 24.000 θεατές. Φέτος οι συντελεστές του μιούζικαλ φιλοδοξούν να μας παρασύρουν και πάλι σε έναν στρόβιλο μαγικής χρυσόσκονης, με εξαιρετικές ερμηνείες, μουσική που θα μας ξεσηκώσει και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει πολύ.

Η υπόθεση του “Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll” είναι πολύ ροκ! Ο Σκρουτζ είναι ένας ξιπασμένος, παρακμασμένος και δύστροπος σταρ, που την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτονται φαντάσματα νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ο Elvis Presley, η Maria Callas, η Amy Winehouse, ο Freddie Mercury, ο Michael Jackson, η Tina Turner, ο Beethoven και ο Bob Marley παρελαύνουν μπροστά στα μάτια του έντρομου Σκρουτζ, με σκοπό να τον προειδοποιήσουν πως, αν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στους άλλους, σύντομα θα αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ