Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Έρχεται ο πελαργός

Όλα ροζ! Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και γλυκιάς αναμονής, λίγες ημέρες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους, που είναι κορίτσι.

Της ΚΟΡΎΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Σε ένα ροζ σύννεφο βρίσκονται ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η σύζυγός του μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καρπός του έρωτά τους αναμένεται να γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και είναι κοριτσάκι.

Ο τραγουδοποιός, που… έπαθε αγάπη, όπως τιτλοφορείται το τελευταίο άλμπουμ του, με την όμορφη φαρμακοποιό, διανύει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια του. Το 2023 τον βρήκε να κρατά στην αγκαλιά του τη γυναίκα της ζωής του. Ακολούθησαν μια ρομαντική πρόταση γάμου και η γλυκιά αναμονή για το παιδί που έρχεται. Στο τέλος Μαρτίου οι δυο τους παντρεύτηκαν στο αγαπημένο νησί του Πάνου, την Αίγινα. Εκεί, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα μαζί με τους έξι κουμπάρους τους.

Παρά τον φόρτο εργασίας, ο Πάνος και η Μαριλού προσπαθούν να ξεκουράζονται και να περνούν στιγμές ηρεμίας στο ησυχαστήριό τους στην Αίγινα, όπου ο τραγουδιστής διατηρεί σπίτι. Ο Π. Μουζουράκης πέρασε μια έντονη θεατρική σεζόν, δυναμιτίζοντας με το αστείρευτο χιούμορ του την επιτυχημένη επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο «Άλσος», «Τι φάση πάλι, ρε;», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θανάση Αλευρά, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Ματίνα Νικολάου. Παράλληλα, πραγματοποίησε την καλοκαιρινή περιοδεία του σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας μαζί με την μπάντα του και τη νικήτρια του φετινού «The voice», Μαρία Σακελλάρη. Όμως, παρά το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις, η καρδιά και το μυαλό του ήταν συνεχώς στην εγκυμονούσα αγαπημένη του. Εκείνη έδωσε το «παρών» στη συναυλία του συντρόφου της στο «Άλσος» και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Μαζί χαίρονται την κάθε ημέρα τους, μαζί γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο, αφού και οι δύο είχαν την ονομαστική τους εορτή, και μαζί κάνουν όνειρα για το μωρό που θα έρθει σε λίγες ημέρες για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ευτυχία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ