Ιφιγένεια Πιερίδου – Νίκος Μέλλος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, οι ηθοποιοί Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκος Μέλλος αποφάσισαν, μετά τις διακοπές τους, να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς». Εδώ και περίπου έναν χρόνο, που είναι ζευγάρι, η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Ενδεικτικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή έμεναν μαζί στην Κύπρο, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα. Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς. Επέστρεψαν από το Νησί της Αφροδίτης ανυπομονώντας να απολαύσουν τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους μαζί με τους συναδέλφους τους στη «Γη της ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρο Σκουρλέτη, οι οποίοι επίσης είναι ζευγάρι.

Όλοι μαζί γύρισαν την Ελλάδα, με τελευταίο σταθμό τους την Ικαρία. Εκεί, λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος, ο μήνας του restart και των αλλαγών, οι δυο τους έδωσαν τις γεμάτες τρυφερότητα και έρωτα υποσχέσεις τους, αφού αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Η δοκιμαστική περίοδος της συγκατοίκησης στην Κύπρο, άλλωστε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον νιώθουν πιο σίγουροι και έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Ιφιγένεια και ο Νίκος βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του νέου τους σπιτιού και σχεδιάζουν με την επιστροφή τους από τις διακοπές να δρομολογήσουν τη συγκατοίκησή τους. Και οι δύο αγαπούν το κέντρο της Αθήνας, όπου μένει και η αδελφή της Ιφιγένειας, Έλενα Πιερίδου. Οι δύο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέλουν πολύ τα σπίτια τους να είναι κοντά. Μετά τη «Γη της ελιάς», η Ιφ. Πιερίδου έχει ήδη κλείσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», ενώ ο Ν. Μέλλος βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες παραγωγές. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, έχουν άριστη επικοινωνία, πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κοινές παρέες. Επιλέγουν να ζουν την κάθε στιγμή και πλέον κάνουν όνειρα για το κοινό μέλλον τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ