Σταυρούλα Χρυσαειδή: Βγήκε θετική στον κορoνοϊό – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Θετική στον κορoνοϊό βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή. Την είδηση για την περιπέτεια με την υγεία της έκανε γνωστή η ίδια μέσω του προσωπικού προφίλ της στο instagram, ενώ ανέβασε και φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία κρατούσε ένα θερμόμετρο ενημερώνοντας έτσι τους ακολούθους της πως έχει πυρετό. Λίγες ώρες αργότερα επανήλθε στο instagram με νέο story, αποκαλύπτοντας  πως χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια κοινοποίησε δύο βίντεο με τα οποία γνωστοποιούσε πως βγήκε θετική στον κορoνοϊό: «Μετά τη φωτογραφία που έβαλα η αλήθεια είναι ότι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να απαντήσω σε όλα. Από ότι φαίνεται έχω covid. Έκανα 39 πυρετό σήμερα το πρωί και γενικά δεν πέφτει ο πυρετός μου. Μειώνεται λίγο, αλλά δεν πέφτει. Από ότι φαίνεται κόλλησα γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρούμαι από αυτό τον βήχα και επειδή ο οργανισμός μου ήταν πολύ εξουθενωμένος γιατί δεν κοιμόμουν καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γενικά καθόλου εδώ και περίπου 10 μέρες. Από ότι φαίνεται κόλλησα τώρα αυτές τις ημέρες. Ξεκινάει η καραντίνα, πρώτη μέρα στο σπίτι. Ειδοποίησα και όλους όσους έχω βρεθεί τις τελευταίες ημέρες. Ευχαριστώ για την αγάπη σας».

 

«Επίσης να πω ότι οι αιματολογικές μου και η ακτινογραφία θώρακα ήταν πάρα πολύ καλές. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Γενικά και οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο ήταν πάρα πολύ καλοί και προσεχτικοί μαζί μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα μου είπαν πολύ ξεκούραση, καλό φαγητό και ενυδάτωση. Έπρεπε να αρρωστήσω μάλλον για να ξεκουραστώ εγώ» προσέθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ