Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το ποσό που προσέφερε ο Ατζούν στους κριτές του MasterChef – BINTEO

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ και κριτής του “MasterChef” αναφέρθηκε στις φήμες ότι οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του Star δέχτηκαν πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την ύπαρξη της συγκεκριμένης πρότασης, την οποία χαρακτήρισε «πάρα πολύ δελεαστική».

«Ναι ισχύει. Είχαμε μία πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι και από μία αντίστοιχη εκπομπή. Εν τέλει αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο σχήμα» δήλωσε.

MasterChef κριτές Πάνος Ιωαννίδης
Οι τρεις κριτές του MasterChef

Το ποσό-μαμούθ που τους προσέφερε ο Ατζούν

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα επιβεβαίωσε ότι το ποσό που προσφέρθηκε στους κριτές του MasterChef από τον Ατζούν, ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

«Το ποσό ναι είναι εκεί κοντά. Ήταν πολύ δελεαστικό ποσό αλλά πέρα των χρημάτων πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε ως αντίβαρο», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

Πάνος Ιωαννίδης: Καλός ο ανταγωνισμός αλλά το MasterChef είναι MasterChef

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος με την ύπαρξη του “Game of Chef” και του “Top Chef”, ο κριτής του MasterChef δήλωσε:

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός. O ανταγωνισμός όταν είναι θεμιτός είναι καλός. Νομίζω ότι έχουμε απέναντι μας εξαιρετικούς μάγειρες. Εντάξει το MasterChef είναι MasterChef».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ