Παναγιώτης Μπουγιούρης: Έχει τύχει να μπει θαυμάστριά μου μέσα στο καμαρίνι αποφασισμένη για όλα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το γεγονός πως για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» πήρε 10 κιλά, για την διαχείριση των απολαβών του στα καλά χρόνια της τηλεόρασης, αλλά και για τη θαυμάστρια του που ήταν έτοιμη για όλα.

«Για το ρόλο μου στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» πήρα 10 κιλά. Στη δουλειά μου οι ψυχικές θυσίες είναι πολύ μεγαλύτερες. Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή, πολύ ψυχραιμία πάνω απ΄ όλα. Όσο μεγαλώνω ανέχομαι περισσότερα. Έχει τύχει να μπει θαυμάστριά μου μέσα στο καμαρίνι αποφασισμένη για όλα», ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Επίσης μιλώντας για τις οικονομικές απολαβές στα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης, είπε ότι: «Τα χρήματα στην τηλεόραση τώρα είναι διαφορετικά από παλαιότερα. Τώρα, θα έπαιρνα τα μισά χρήματα από τότε. Έκανα καλή διαχείριση τότε, γιατί δεν έκανα περιττά έξοδα. Θεωρούσα ότι πάντοτε πρέπει να είσαι λίγο πιο συνετός για να μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές. Να μην πιέζεσαι οικονομικά για να επιλέξεις την επόμενη δουλειά σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ