Oversized bags: Ο… «γίγαντας» των τσαντών κάνει την εμφάνισή του στις πασαρέλες του Μιλάνου

Ξεχάστε τα μίνι σχέδια και τα μικροσκοπικά τύπου Jacquemus designs που ήθελαν τις τσάντες να αποτελούν περισσότερο διακοσμητικά παρά λειτουργικά αξεσουάρ. Οι εποχές άλλαξαν, εμείς επιστρέψαμε στους προ Covid ρυθμούς και η απαιτητική πραγματικότητα χρειάζεται χώρο και αντικείμενα χρηστικά. Τσάντες που βολεύουν για κάθε περίσταση και που εξυπηρετούν τη σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα με τον oversized χαρακτήρα τους.

Δεν λέμε, υπέροχα και τα cute τσαντάκια, οι “baguettes” και τα αστραφτερά clutch, αλλά ποιος σώζει την κατάσταση όταν βγαίνουμε από το σπίτι το πρωί κι επιστρέφουμε το βράδυ;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Το comeback του γίγαντα

Αυτήν την ανάγκη αντιλήφθηκαν και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, οι οποίοι φέτος αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον γίγαντα, επαναφέροντας την oversized τάση ξανά. Αν θα την κρατήσουμε; Αυτό είναι αυτονόητο! Καιρό τώρα περιμέναμε την επαναφορά των μεγάλων τσαντών, οι οποίες πραγματικά λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα. Επιπλέον, έχουν και έξτρα χαρακτήρα, αφού το μέγεθός τους δεν τις αφήνει να περάσουν απαρατήρητες σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν ακολουθούν την πιο μίνιμαλ γραμμή. Ο οίκος Miu-Miu, Prada, Max Mara και… αναμένουμε τον Bottega Veneta παρουσίασαν στις πασαρέλες του Μιλάνου τα νέα τους σχέδια, κάνοντάς μας επιτέλους να ευθυμήσουμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nojoud (@nojoud_alrumaihi)

Ποιες oversized τσάντες θα κρατήσουμε φέτος;

Η shopper, η τσάντα-σάκος και ο oversized φάκελος φιγουράρουν στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς κι αγαπημένες, ωστόσο εμάς ένα άλλο σχέδιο ήταν αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η «τσάντα της γιαγιάς» (ναι, καλά διαβάσατε!) δανείζεται τη vintage γραμμή μιας κλασικής τσάντας και την επαναφέρει στο σήμερα με σύγχρονες λεπτομέρειες που κλέβουν το μάτι και σε υπέροχε υφές και χρώματα που χαρίζουν αυτό το «κάτι» στην εικόνα. Μια statement τσάντα που δεν εντυπωσιάζει μόνο, αλλά βολεύει κιόλας.

Welcome back oversized trend!

Πηγή: Instyle.gr 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ