Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη… πήγαινε ανάποδα στην Ηρώδου Αττικού: «Κλείσε την κυκλοφορία να περάσουμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο γνωστός αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ διηγήθηκε και ένα περιστατικό που του συνέβη όταν μια νύχτα του ζήτησε να την πάει σπίτι της.

«Ήταν μια εποχή που γράφαμε εναντίον της Αλίκης, ντρέπομαι για αυτά που γράφαμε, ήταν από αντίδραση για να ρίξουμε τον μύθο. Κάποια στιγμή παίρνει η Μαλβίνα τον Κωστόπουλο και του λέει “Έχει μεγαλώσει τη μάνα σου, έχει μεγαλώσει εσένα, έχει μεγαλώσει τα παιδιά σου, αφήστε την γυναίκα ήσυχη”. Ξαφνικά γίνεται μια στροφή και αρχίζουμε να γράφουμε μόνο για την Αλίκη», είπε αρχικά ο Γιώργος Πανόπουλος.

Τρεις μήνες πριν πεθάνει συναντιόμαστε για μια δουλειά, ήταν αρκετά καταβεβλημένη. Μόλις τελειώσαμε τη δουλειά μου ζήτησε να την πετάξω κάπου με το αυτοκίνητο. Ήμασταν στην Ηρώδου Αττικού και πηγαίναμε ανάποδα. Πανικοβλήθηκα και μου λέει “δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ σε αυτό”. Έρχεται ο αστυνόμος και του λέει “βρε αγόρι μου πήγαινε μπροστά στον δρόμο να σταματήσεις την κυκλοφορία για να περάσουμε”. Εκείνος πήγε αμέσως και τελικά κατάφερα να την πάω στο σπίτι της. Την αγάπησα πολύ», κατέληξε ο Γιώργος Πανόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ