Οργισμένη η Σακίρα για τα δημόσια φιλιά του Πικέ με τη νέα σύντροφο του

Τον έντονο θυμό της Σακίρα προκάλεσε, σύμφωνα με τους οικείους της, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ, εμφανίστηκε δημόσια με την νέα του σύντροφο, μόλις λίγους μήνες έπειτα από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια.

Η Κολομβιανή σταρ μπορεί να έχει χωρίσει μόλις λίγους μήνες από τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, ωστόσο λέγεται πως είναι έξαλλη με το γεγονός πως ο Πικέ έσπασε συμφωνία τους να κρατήσουν κρυφές τις νέες σχέσεις τους για έναν χρόνο.

Ωστόσο, όπως δημοσίευσαν ισπανικά μέσα, ο ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε με την νέα του σύντροφο, την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, στο Summerfest Cerdanya στη Καταλονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την El Periódico, ο Πικέ παρακολούθησε μια συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya στη συντροφιά της 23χρονης, με την οποία δεν σταμάτησαν λεπτό να ανταλλάζουν φιλιά και αγκαλιές δημοσίως, μη δίνοντας σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “The Sun” που επικαλείται την ιστοσελίδα “Socialite” η οικογένεια της Σακίρα είπε ότι είναι “πολύ θυμωμένη” βλέποντας φωτογραφίες από τον πατέρα των δύο παιδιών της σε κοινή θέα με την νέα του σύντροφο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ