Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Αύριο πρόκειται να γίνει η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, όπως έκανε γνωστό η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 73 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 23 Αυγούστου, στην Αγγλικανική Εκκλησία.

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά», ανέφερε στον Alpha η καλή του φίλη, Μπέσσυ Αργυράκη.

Και πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του».

«Μέχρι τελευταία στιγμή έφυγε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Έχω κλάψει για τον θάνατό του, έχω λυπηθεί αλλά δυστυχώς ο καρκίνος δεν αστειεύεται. Η μουσική του και τα μελωδικά του τραγούδια είναι αναντικατάστατα», κατέληξε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ