Οι τελευταίες τραγικές ημέρες του Ρόμπιν Γουίλιαμς – Κάθε βράδυ έβαζε τα κλάματα

Το δράμα που βίωνε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς πριν αυτοκτονήσει στις 11 Αυγούστου του 2014 αποκαλύπτεται σε νέα βιογραφία του που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Ντέιβιντ Ιτζκόφ, στο βιβλίο του υπό τον τίτλο “Ρόμπιν”, καταγράφει μαρτυρίες συνεργατών, φίλων και συγγενών του Γουίλιαμς που αποτυπώνουν με τραγικό τρόπο τις συνέπειες της αδιάγνωστης ασθένειας στον ηθοποιό. Όπως αναφέρει ο Ιτζκόφ, το 2013 οι γιατροί είπαν στον ηθοποιό ότι έπασχε από Πάρκινσον. Η ιατροδικαστική εξέταση όμως έδειξε ότι στην πραγματικότητα έπασχε από μία βαριάς μορφής άνοια, που είναι γνωστή ως “άνοια με σωμάτια Lewy” και προκαλεί σταδιακή καταστροφή του εγκεφάλου.

Η λειτουργία του εγκεφάλου του Γουίλιαμς επιδεινώθηκε ταχύτατα, σε σημείο που στα γυρίσματα της ταινίας “Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ”, που κυκλοφόρησε το 2014, δεν θυμόταν τα λόγια του ρόλου του. “Έκλαιγε κάθε βράδυ στην αγκαλιά μου, ήταν φρικτό” λέει η μακιγιέζ του, Σέρι Μινς.

“Ο Γουίλιαμς έβλεπε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του, να χάσει τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός του, να γίνεται πραγματικότητα” γράφει στη βιογραφία ο Ιτζκόφ.

Ο Μπίλι Κρίσταλ, στενός φίλος του ηθοποιού, αναφέρει ότι όταν τον συνάντησε έπειτα από τέσσερις μήνες ο Γουίλιαμς έβαλε ξαφνικά τα κλάματα. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι συγκινήθηκε που έβλεπε τον Κρίσταλ, όμως στη συνέχεια του έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη νόσο του Πάρκινσον.

Στο νέο βιβλίο ο Ιτζκόφ περιγράφει τη ζωή του Γουίλιαμς από τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει πώς έμπλεξε με την κοκαΐνη, το αλκοόλ όταν έβγαινε με φίλους του στις αρχές της καριέρας του.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ