Οι κορυφαίοι της μόδας υποκλίνονται ξανά στην μαγεία του Hollywood

Πέρσι τον Οκτώβριο ο οίκος Gucci παρουσίασε την κολεξιόν του με τίτλο “Love Parade” μπροστά στο περίφημο “TCL Chinese Theatre” επί της Hollywood Boulevard, εκεί όπου έχουν δοθεί άπειρες πρεμιέρες μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών και στο τσιμέντο κάτω είναι τα αποτυπώματα χεριών και παπουτσιών κορυφαίων σταρ της μεγάλης οθόνης. Το Los Angeles είχε διαλέξει και ο οίκος Dior για να κάνει τη δική του παρουσίαση.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Ralph Lauren επέλεξε την δυτική ακτή για πρώτη φορά και παρουσίασε το δικό του fashion show, στην βιβλιοθήκη Huntington, στην περιοχή San Marino, που ανήκει στην ευρύτερη ζώνη του Los Angeles, όπου μάλιστα παραβρέθηκαν και οι Jennifer Lopez και Ben Affleck. Το ίδιο και ο οίκος Celine, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει την επόμενη χειμερινή κολεξιόν με φόντο την Πόλη των Αγγέλων, υπό την καθοδήγηση του δημιουργικού σκηνοθέτη Hedi Slimane.

Hollywood

Και τώρα έρχεται και ο οίκος Versace, ο οποίος θα συμπληρώσει την λίστα των κορυφαίων της μόδας, επιλέγοντας να κάνει την επόμενη παρουσίαση γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023, στην μητρόπολη που απλώνεται κάτω από την γνωστή πινακίδα του Hollywood, το Los Angeles. Και μάλιστα η εν λόγω παρουσίαση θα λάβει χώρα δύο μόλις μέρες πριν από την 95η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, δηλαδή στις 10 Μαρτίου.

Hollywood

Η ίδια η Donatella Versace δήλωσε για την συγκεκριμένη εκδήλωση: “Για μένα το Hollywood είναι μία τοποθεσία αλλά και ένα “state of mind”. Έχει να κάνει με την αφήγηση ιστοριών και τη μαγεία, την δύναμη και τις αδυναμίες, την δημιουργικότητα και την έκφραση των συναισθημάτων. Είναι το ιδανικό μέρος για τον οίκο Versace”.

Βερσάτζε

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ