Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε γιατί «σφάζονται» Σπυροπούλου-Πετρογιάννη – Η σχέση και η κουμπαριά

Η δημόσια «σφαγή» στο Twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα στη νύχτα απασχολεί σήμερα όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει την άγρια κόντρα των δύο γυναικών κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day», υποστηρίζοντας πως στον Alpha ήταν γνωστή τόσο η σχέση της Kωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά όσο και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με την Μαρία Κοντομηνά.

«Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωταπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες, πόσω μάλλον έτσι δημόσια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξηγώντας πως: «Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα».

«Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι, όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει» συνέχισε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστά και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό… Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ