Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Καλομοίρα

Πριν λίγες ημέρες, η Καλομοίρα είχε ανεβάσει στο Instagram της μία φωτογραφία στην οποία ανέφερε «Η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Δώστε αγάπη, υγεία, δύναμη, χαρά».

Το συγκεκριμένο μήνυμα αναφερόταν στο γιο της, Δημήτρη, ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, που τον κράτησε για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Πλέον ο μικρός αναρρώνει στο σπίτι με τους γονείς και τον αδελφό του και η τραγουδίστρια μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο, μιλάει για την ασθένεια του και όσα βίωσαν οικογενειακά με τον σύζυγό της, Γιώργο.

Ο τίτλος του άρθρου που αναρτήθηκε στην σελίδα της kalomira.com ήταν «Ο Δημήτρης μου» και η Καλομοίρα ανέφερε:

«Ο μικρός Δημήτρης ήταν στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες και επιτέλους τον έχουμε κοντά μας στο σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι που πήγαν όλα καλά. Όταν τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο με προβλήματα στην αναπνοή και πεσμένα βλέφαρα, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από Myasthenia Gravis. Πρόκειται για μια ασθένεια νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε 2χρονα παιδιά, αλλά εμείς νιώθουμε ευγνωμοσύνη που πήγαν όλα καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι στη ζωή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού ευχαρίστησε το προσωπικό από τα νοσοκομεία, που επισκέφθηκαν, η Καλομοίρα σημείωσε: «Είναι όλοι ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν το σεβασμό μας. Ο Γιώργος και εγώ θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα μας. Σε μια δύσκολη στιγμή, μια καλή κουβέντα πάντα βοηθά και μας δίνει ελπίδα και δύναμη, όταν το χρειαζόμαστε. Η δύναμη, το κουράγιο και η αγάπη τους μας άγγιξε. Πάντα εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά και πηγαίνω στο νοσοκομείο για να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο γιος μας είχε το πρόβλημα υγείας τώρα και εμείς νιώσαμε απερίγραπτο πόνο. Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης:

Η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ: Μεγαλώνοντας χάνω πολλούς ρόλους…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ