Οι δημοφιλέστεροι τραγουδιστές στον κόσμο σήμερα

Αυτοί οι τραγουδιστές είναι σήμερα οι δημοφιλέστεροι στον πλανήτη, είναι αυτοί που ακούει περισσότερο η νεολαία, είναι αυτοί των οποίων τα τραγούδια ακούγονται και παίζονται περισσότερο από όλους τους άλλους στα ραδιόφωνα, στα sites, στις streaming πλατφόρμες, στα κοινωνικά δίκτυα. Οι περισσότεροι είναι νέοι σε ηλικία καλλιτέχνες, που έχουν κατακτήσει τα τσαρτς του κόσμου με τις επιτυχίες τους. Αν έχετε παιδιά, ανίψια ή εγγόνια, το πιθανότερο είναι να… φανείτε ιδιαιτέρως ενημερωμένοι (αν μελετήσετε την παρακάτω λίστα) και να πέσετε μέσα στις προτιμήσεις τους.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι καλλιτέχνες που είναι σε αυτή τη λίστα δεν είναι ταλαντούχοι, τουναντίον έχουν πολλές και πραγματικές δυνατότητες, άσχετα αν οι παλαιότεροι φίλοι της μουσικής κάνουν συγκρίσεις και δεν βρίσκουν ανάμεσά τους προσωπικότητες όπως ο Bob Dylan ή ο David Bowie. Άλλωστε η εξέλιξη αυτών των νέων καλλιτεχνών που κυριαρχούν δεν έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο την Lady Gaga θα μπορούσαμε κάλλιστα να την χαρακτηρίσουμε ως “θηλυκό David Bowie”. Πάντως το είδος που κυριαρχεί είναι αδιαμφισβήτητα η pop, η hip hop, το R&B και η χορευτική μουσική. Το rock περνάει κρίση!

1. Ariana Grande (Pop, Contemporary R&B)

2. Taylor Swift (Pop, Country)

3. Billie Eilish (Art pop, Dark pop, Electropop)

4. Dua Lipa (Pop)

5. Ed Sheeran (Pop, Folk)

6. Shawn Mendes (Contemporary R&B, Pop)

7. Selena Gomez (Pop)

8. Bruno Mars (Pop, Contemporary R&B, Funk)

9. Beyoncé Knowles (R&B, Pop, Hip hop)

10. Camila Cabello (Pop, R&B)

11. Lady Gaga (Pop, Dance, Electronic)

12. The Weeknd (Contemporary R&B, Hip hop, Pop)

13. Katy Perry (Pop, Rock, Disco)

14. Justin Bieber (Contemporary R&B, Pop)

15. Olivia Rodrigo (Pop, Pop rock)

16. Adele (Pop, R&B, Soul)

17. Rihanna (R&B, Pop, Hip hop)

18. Doja Cat (Hip hop, Pop, R&B)

19. Sia (Pop, Electropop)

20. Harry Styles (Popsoft rock, Britpoprock)

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.