Λαμπερή η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 5 Σεπτεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο Mega για δεύτερη σεζόν, εμφανώς ανανεωμένη.

«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς. Πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις. Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι και απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά» ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη προς τους τηλεθεατές.

 

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη βρίσκονται παλιοί αλλά και νέοι συνεργάτες. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ θα σχολιάζουν μαζί με την παρουσιάστρια τα θέματα της εκπομπής.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας θα μαγειρεύουν τη φετινή σεζόν στην κουζίνα της «Ελένης» και παράλληλα ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας θα δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθμό με τις μουσικές επιλογές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ